De vraag

Een compleet nieuwe branding voor de on- en offline communicatie

Het merk Oei, ik groei! groeit. Het boek is al 25 jaar een wereldwijde bestseller en inmiddels vertaald in meer dan 25 talen. Dit vraagt om een compleet nieuwe corporate branding voor de on- en offline communicatie. Online: een rebranding van de website, de app en de e-cursussen. Offline: complete rebranding van de Oei, ik groei! boekenreeks.

 

Onze aanpak

Design gebaseerd op data-analyses en buyer persona’s

Starten met een kick-off, dat is altijd een goed begin. Samen maakten we een benchmark, bepaalden we de kernwaarden en zijn we gestart. Uitgebreide doelgroepanalyses gaven ons optimaal inzicht in de gebruikers van de website waardoor we buyer persona’s konden definiëren. Door middel van mobile prototyping creëerden we een optimaal mobiel design met extra focus op de visuele weergave op tablet en mobiel. Het design is onder andere gebaseerd op de inzichten die we uit de analyses gehaald hebben.

Het resultaat

Samen groeien

In vier sprints van twee weken realiseerden wij met onze Agile werkwijze de totale rebranding van Oei, ik groei! Dat is de binnen de afgesproken tijd én binnen de afgesproken resources. De website, de app en de e-cursussen zijn dusdanig gerestyled dat het nog meer dienst doet als een platform waar ouders terecht kunnen met al hun vragen kinderen.

We zijn een actieve samenwerking aangegaan waarbinnen we Oei, ik groei! bij elke stap hebben betrokken. Hierdoor hebben we een resultaat opgeleverd dat exact in lijn stond met de verwachting.

 

International de corporate branding verzorgen

The wonder weeks

De samenwerking verliep zo goed dat Oei, ik groei! ons gevraagd heeft om mee te denken over de corporate branding van boek ‘’Oei, ik groei’’ en overige boeken zoals ‘’Weetjes & Mijlpalen’’, ‘’Het negen maanden dagboek’’ en ‘’Het eerste jaar dagboek’’. Het re-designen hebben we niet alleen voor de Nederlandse markt maar ook voor de Engelse en Amerikaanse markt gedaan.

Het resultaat

Zwangerschapsboek van deze tijd

In 2019 is er een nieuw boek op de markt verschenen: Oei, ik groei! Het Zwangerschapshandboek. Een modern boek over conceptie, zwangerschap en de bevalling; hiervoor mochten wij het design verzorgen.

Laten we iets moois maken samen

Veel informatie roept vragen op, of zet je juist in beweging. Neem contact met ons op! We bespreken graag wat we voor jouw merk of organisatie kunnen betekenen.

Neem contact op