De vraag

Een nieuwe website ontwikkelen waar elke productie een eigen podium heeft

Medialane produceert en ontwikkelt TV-programma’s, live events en theatershows. Medialane is producent van onder andere Holland Zingt Hazes, HELLO DOLLY!, Kees & Co, &C van Chantal Janzen en alle tv-formats van Paul de Leeuw. Medialane vroeg ons om een nieuwe website te ontwikkelen waar elke productie een eigen podium heeft, maar toch één geheel vormen.

De uitdaging

Een belevenis op je beeldscherm

Hoe zorg je ervoor dat alle producties genoeg aandacht krijgen op de website, maar ook samen een geheel vormen? De grootste uitdaging is om te zorgen dat de producties ook echt tot leven komen op je beeldscherm. Je wilt dat de bezoekers van de website geïnspireerd worden en getriggerd raken om meer te willen bekijken.

De uitvoering

Spectaculaire content

Na een inspirerende kick-off zijn we met een team van designers en developers aan de slag gegaan om de website van Medialane te vernieuwen met de focus op indrukwekkende content. Hierbij draait het om de juiste mix van mooie woorden en sprekende beelden.

Het resultaat

Binnen twee weken live zonder bloed, zweet en tranen

Op de nieuwe website van Medialane wordt de bezoeker meteen meegenomen in de wereld van entertainment. Alle producties staan op zichzelf in de schijnwerpers, maar vormen ook een geheel. 

Op de website staan de producties overzichtelijk gecategoriseerd, waarbij elke productie een eigen video en/of animatie heeft. Door deze vorm van interactie wordt elke productie meteen voel- en tastbaar. De deadline was ambitieus: binnen twee weken live. Maar dankzij een strakke planning en goede samenwerking is dit gelukt!

Laten we iets moois maken samen

Veel informatie roept vragen op, of zet je juist in beweging. Neem contact met ons op! We bespreken graag wat we voor jouw merk of organisatie kunnen betekenen.

Neem contact op