Medialane

Opdrachtgever

Medialane

Geleverde service
Software development
UI/UX Design
Medialane

Design & Development voor Medialane

Medialane, producent van onder andere &C, het 360 graden-merk rondom Chantal Janzen, en Holland zingt Hazes, trok Sumedia aan het jasje. We werden gevraagd om op basis van een bestaande huisstijl, een website te ontwikkelen waarin meerdere losse entiteiten een geheel vormen. Wat een mooie opdracht!

medialane1
Medialane

De uitdaging

Aan ons om van meerdere losse entiteiten, met elk een eigen website en naam, een centrale website te maken. En niet zomaar een website. Maar een website waar producties tot leven komen, waar je geïnspireerd wordt en getriggerd raakt om meer te willen zien.

Medialane

Aan de slag

Op basis van een intensieve kick-off is ons team van specialisten aan de slag gegaan om de verouderde Medialane-website te vernieuwen. Hierbij lag de focus op goede content en een optimale leesbaarheid. Main thought: de bezoeker ervaart de wereld van producties aan de hand van beeld, niet alleen mooie woorden.

medialane2
Medialane

Het resultaat

We hebben een website opgeleverd waar alle producties samenkomen en waar de bezoeker meteen wordt meegenomen in de wereld van entertainment. Het was de uitdaging om producties voel- en tastbaar te maken, en naar ons idee mocht dit best een feestje zijn. Door het toevoegen van video’s en animaties is het een interactief en pakkend geheel geworden.

Medialane

Een website waar de beleving centraal staat, hoe lang duurt zoiets?

We hebben er alles aan gedaan om de gehele website binnen 2 weken te realiseren. En dat is gelukt! Door een verhelderende, inspirerende kick-off en een strakke planning, waren we in staat om nog binnen de afgesproken tijd een spetterend resultaat neer te zetten.

medialane0

Geïnspireerd geraakt?

We onderzoeken graag wat wij voor jouw merk kunnen doen.

Even kletsen
026 302 0023

Meer informatie?

Arthur van Sadelhoff
PM Marketing arthur@sumedia.nl