Holland Zingt Hazes, komt online tot leven

Opdrachtgever

Holland Zingt Hazes

Geleverde service
Online advertising
UI/UX Design
Software development
Visual & graphics
Holland Zingt Hazes

Holland Zingt Hazes

Dat Holland Zingt Hazes een daverend succes is, is na meerdere uitverkochte edities inmiddels overduidelijk. Nederland houdt van Hazes, en ook bij ons heeft deze volksheld een vaste plek in onze Spotify playlist. Dat wij dan gevraagd worden om de website voor dit meezingfeest te maken, klonk ons dus ook als muziek in de oren.

Holland Zingt Hazes

Geen bloed, zweet en tranen

De uitdaging: een website waar de beleving van de show centraal staat en die de drukte aan kan. Holland Zingt Hazes trekt enorm veel landelijke aandacht en genereert dus veel online traffic, met een enorme piek in de laatste week voor het event. Needless to say dat we een website moesten bouwen die dit probleemloos aan kan.

Holland Zingt Hazes is live
Holland Zingt Hazes

It's showtime

Een website die de drukte aankan en die de beleving van de show van je scherm af laat spatten. Door optimale planning en nauwe samenwerking met Medialane is het ons gelukt om de volledige website in twee sprints van twee weken te realiseren.

Special features

Licht uit, spot aan

Om de show echt tot leven te brengen hebben we special effects aan de website toegevoegd. De spotlights springen aan zodra je de site bezoekt en, om helemaal in de stemming te komen, hebben we Spotify met de Holland Zing Hazes playlist geïntegreerd.

Niet alleen voor nu

De website is toekomstbestendig gebouwd en kan jaren mee. We hebben bewust niet voor een open source systeem gekozen, maar voor een eigen gebouwd Smart systeem. Twee voordelen: het CMS is dusdanig eenvoudig in gebruik dat technische kennis niet nodig is, en er is high level security zonder dat regelmatige updates vereist zijn.

Het resultaat

Geïnspireerd geraakt?

We onderzoeken graag wat wij voor jouw merk kunnen doen.

Even kletsen
026 302 0023

Meer informatie?

Saul Wierstra
Product Owner saul@sumedia.nl