Get cleaned

Opdrachtgever

EW Facility Group

Geleverde service
Software development
Visual & graphics
UI/UX Design
EW Facility Group

Een overzichtelijke website

EW Facility Services is een begrip in facility-land. Deze grote dienstverlener richt zich op optimale hospitality en de beleving van de eindgebruiker is haar drijfveer. Daar hoort een website bij met dito uitstraling; een gebruiksvriendelijke website waar alle content goed te vinden is. En met die vraag kwamen ze bij ons.

EW Facility Group

Heel veel content

Dat is nog niet zo eenvoudig voor een bedrijf als EW Facility Services. Door hun vele diensten en de verschillende branches waarin ze opereren, is er een schat aan content. Deze grote hoeveelheid content zorgt voor twee uitdagingen: Hoe voorkomen dat de bezoeker verdwaalt in een doolhof aan teksten en menu-items en hoe houden we de bezoeker enthousiast en zijn aandacht vast?

ew5
EW Facility Group

Glansrol voor de homepage

We hebben een glansrol weggelegd voor de homepage. De homepage geeft in een oogopslag weer waar je welke informatie kan vinden. Daarnaast realiseerden we een navigatiestructuur die de bezoeker direct naar de juiste informatie begeleidt. Tot slot zorgt een stukje techniek ervoor dat we achter de schermen kunnen zien in welke branche de bezoeker opereert. Vervolgens zorgen we ervoor dat hij direct de content ziet, die voor hem relevant is. Wel zo makkelijk.

EW Facility Group

Stay focussed

Een overzichtelijke website met een optimale combinatie van beeld, video en tekst. Daarnaast een mooie dropdown en een heldere weergave van alle content. Ook blijft het menu bovenaan ‘vast’ staan, omdat er lange pagina’s in de website zitten.

EW Facility Group

Optimale laadsnelheid voor ieder device

Dat de website perfect moet werken op tablet, mobiel en desktop is een must. Maar ook een hoge laadsnelheid van de website is en blijft belangrijk. Vandaar dat we er ook bij dit project alles aan gedaan hebben om optimale laadsnelheid te bereiken.

ew6

Geïnspireerd geraakt?

We onderzoeken graag wat wij voor jouw merk kunnen doen.

Even kletsen
026 302 0023

Meer informatie?

Saul Wierstra
Product Owner saul@sumedia.nl