Van opdrachtgevers winnaars maken

Daan Tutert
We helpen je graag verder
Neem vrijblijvend contact met ons op

Waarom kiezen voor Sumedia?

 • 30+ echte vakmensen in huis
 • Alles wat we ontwikkelen is meetbaar
 • Wij leveren maatwerk oplossingen
 • Zeer hoge mate van innovativiteit
 • Kunnen direct starten
 • Denken commercieel met je mee
 • Wij zijn meer partner en dan leverancier
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Wij werken Agile
 • Alle expertises onder één dak

Onze collega's staan voor je klaar

Waarde is iets wat gebruikt wordt, niet wat ontwikkeld wordt.

Saul Wierstra
Product Owner

Let's make it pop.

Joost van Leeuwen
Front-end Developer

Wake up, kick ass, repeat!

Gydo Verbeek
Scrum Master / Webdeveloper

De waarheid zit in de bron.

Alex Voina
Back-end Developer

Beter één website in de hand dan tien in de lucht.

Aart Albers
Back-end Developer

Klaar om online het verschil te maken?

Neem contact met ons op

Dit zeggen onze opdrachtgevers:

Fijne club, adhoc in probleemoplossen en meedenkend!

Rockwood products
RockWood

Sumedia schakelt snel en ik heb tot nu toe altijd een fijne samenwerking gehad, komen zelf met initiatief en zorgen ervoor dat het maximale uit alles wordt gehaald.

Famke van Duinen
SportSpeakers

De mensen bij Sumedia denken altijd met ons mee, op zoek naar oplossingen en resultaat!

Jolanda Rap
Isolatiefolie.nl

F.A.Q.

 • Hoeveel kost een nieuwe website?

  Je investering om door ons een nieuwe website te laten maken varieert. Het hangt af van je wensen en hoe complex de website in elkaar zit. Als er meer uren nodig zijn, stijgt ook je investering. Uiteraard kom je niet voor verrassingen te staan. Vooraf bespreken we met elkaar jouw wensen voor jouw project op maat, zo komen we ook op een prijs op maat. Voor ieder budget kunnen wij een website maken. We werken wel alleen met maatwerk designs en geen standaard templates. Vervolgens koppelen we deze designs of aan open source of aan een maatwerk cms systeem, afhankelijk van jouw wensen. 

 • Hoelang duurt het voordat mijn website klaar is?

  Uiteraard willen wij jouw nieuwe website zo snel mogelijk live hebben, maar kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. En het ligt ook aan jouw wensen en eisen. Wil je gebruik maken van open source of maatwerk techniek? Wij besteden niets uit, je krijgt een team van experts tot je beschikking. Wij streven ernaar websites binnen 6 tot 8 weken klaar te hebben (2 sprints van 4 weken). 

 • Wat is jullie werkwijze bij het maken van een nieuwe website?

  Je wilt een nieuwe website, maar hoe werkt dat nu precies?  We beginnen natuurlijk met een eerste gesprek. Hierin inventariseren we samen jouw wensen, voor wie je website is, wat je ermee wilt bereiken en wat de website moet kunnen. Onze designers gaan aan de slag met het nieuwe design van jouw website, volledig in jouw huisstijl. Zo zie je gelijk hoe de site er uit komt te zien. Ben je enthousiast? Dan brengt ons team van ontwikkelaars het design tot leven. Uiteraard houden we je continu op de hoogte van onze werkzaamheden zodat je op het einde niet voor verrassingen komt te staan. Wij zorgen ervoor dat jouw website live is op de gewenste datum.

 • Agile werken, wat heb ik daaraan?

  Je hoort vaak dat bedrijven Agile werken, ook wij werken op deze manier. Maar wat betekent dat voor jou? Door Agile te werken kunnen we tijdens het ontwikkelen van een design, website of platform heel eenvoudig prioriteiten stellen. Wat het allerbelangrijkste is, pakken we gelijk op. Jij weet altijd precies wat we voor je aan het doen zijn en je bepaalt met ons wat het meeste aandacht verdiend op jouw nieuwe website .

Klaar om je website te laten maken?

Start vandaag!