Marketing & content

Met een duidelijke visie op performance en een strategische multi-channel aanpak zorgen wij dat onze winnaars ook winnaars blijven en hun koppositie verder kunnen uitbouwen. We bouwen onze digitale marketing- en communicatieactiviteiten om jouw brand proposition en leggen een stabiele basis traffic en leads. Zo houden we grip op resultaat en kunnen we sturen op groei.

Let your data work for you.

Neem contact op

Performance marketing

Wij hameren op performance. Dat geldt voor de functionaliteit van onze webdesigns, de snelheid van onze websites en zeker ook voor de inzet van onze digitale marketingactiviteiten. De tijd van freewheelen is voorbij, alles draait om keiharde euro’s en datagedreven verdienmodellen. Wij zijn kritisch op resultaat en realistisch op de doelstellingen, maar vergeten niet ons creatieve DNA aan te spreken om die kansen die er liggen maximaal te benutten. Linksom of rechtsom. 

Pegasus

Pegasus

Reinventing the wheel. Digitally.

Bear Snacks

Bear Snacks

A brand identity to activate the next generation

Bekijk case

Data-driven leadgeneratie

Wij onderzoeken zelf welke (markt)potentie er ligt en hanteren een strategische multi-channel aanpak om maximaal online succes na te jagen. Dat doen we met een hecht team vol analisten, ad-experts en content makers. We houden elkaar scherp, hameren op performance en ontwikkelen een strategie die jou een maximaal aantal leads tegen een zo gunstig mogelijke prijs oplevert.

Content & copywriting

Opvallen met content en storytelling – Het draait niet langer om het product dat je verkoopt, het draait om het verhaal dat je vertelt. Achter elk merk zit een bijzonder verhaal, wij helpen je het te vertellen. Verhalen die raken, boeien, overtuigen, inspireren, shockeren, emotioneren. Content is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Want sterke content maakt het verschil tussen alleen gezien worden of echt opvallen.

Onze contentspecialisten combineren creativiteit met data en brengen met video, fotografie, design, animatie of tekst jouw merk tot leven en mensen in beweging. Met copywriting zorgen we dat we met de juiste woorden, op het juiste moment de juiste snaar raken. Van korte social posts of advertenties tot volledige websites of blogs; wij maken mooie woorden waar.

Antea Group

Antea Group

Because our living environment matters.

Alliance Gastronomique

Alliance Gastronomique

Move with us on a culinary journey.

Bekijk case

SEO & SEA marketing

Bovenaan in Google staan. Dat wil je. Alleen, je concurrenten willen dit ook. Een sterke SEO strategie is daarom essentieel om een voorsprong te hebben op de rest. Ons team van SEO specialisten brengt in kaart waar je doelgroep op zoekt en optimaliseert je website dusdanig dat je die felbegeerde toppositie in Google verovert én behoudt. Goede SEA optimaliseert je zichtbaarheid onder de juiste doelgroep met de relevante advertenties.

Onze SEA-specialisten helpen je met het opstellen van een doordachte strategie. We weten welke keuzes we moeten maken om maximaal rendement op je SEA activiteiten te behalen. Met een team van data-analisten en marketeers zetten we alles op alles om het hoogste rendement te behalen. We verzorgen, vergroten en behouden jouw online zichtbaarheid.

Social & e-mailmarketing

Social Media is een ideaal middel om jouw merkbekendheid te vergroten, je content onder de aandacht te brengen en om je merk een gezicht te geven. Met effectieve social media advertising, waarmee we je bereik nog verder vergroten, conversiegerichte content waarmee je nog meer impact maakt en specifieke targeting waarmee we scherpschieten en niet met hagel. We bedenken, we realiseren en we monitoren. E-mail is hét kanaal om jouw doelgroep, klant of relatie direct en persoonlijk te bereiken. Strategische e-mailmarketing is daarom onmisbaar in je marketingstrategie.

Met slimme e-mailmarketing stimuleer je de conversies, ontwikkel je een duurzame relatie met je doelgroep en zorg je ervoor dat er precies op het juiste moment de juiste content wordt aangeboden. Middels marketing automation kunnen we het eenvoudig automatiseren zodat je er (bijna) geen omkijken meer naar hebt. Door continu te testen en te meten weten we altijd waar we staan en hoe we nog verder optimaliseren. Een boodschap die werkt, omdat de content klopt en de timing perfect is. We helpen je er graag bij.

Een vraag of een project?

Bel Daan
Daan  Tutert
Daan Tutert
Strateeg /  Eigenaar

Sumedia.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.