Merkbeleving in beeld en beweging

State-of-the-art webtechnieken om merkgedreven digitale platforms tot leven te brengen. 

Alles draait om een digital experience

Een weboplossing die echt voor je werkt, vraagt niet alleen om een krachtige merkvertaling en flitsend webdesign, maar om een duidelijke visie op functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en performance. Van websites tot apps en van platforms tot tooling. Dát is het verschil tussen nice en great. Dát is het verschil tussen een eenvoudige webbouwer en een ervaren digital agency. 

We hebben onze eigen Code Standards en checklists (DoD – Definition of Done). Dit maakt onze projecten stabiel, snel en toegankelijk voor doorontwikkeling. 

Customer engagement

Voor merken die samen met ons de weg naar de top hebben bewandeld. Die in alles het hoogst haalbare nastreven en een vertrouwd team om zich heen hebben verzameld om het avontuur aan te gaan en een platform te ontwikkelen dat streeft naar de ultieme customer engagement.
Harman Kardon

Harman Kardon

Experience the sound of brilliance.

Antea Group

Antea Group

Because our living environment matters.

Interactie op de meest intuïtieve manier

Met een doordacht, intelligent en schaalbaar platform ben je 100% gericht op de toekomst. Je kunt sneller innoveren, adequater reageren op veranderingen en eenvoudig opschalen als de situatie daarom vraagt. There’s no shorter time-to-market.

Onze platforms brengen vraag en aanbod samen en stimuleren interactie op de meest intuïtieve manier. 

Powerful
brands

Merken die het aandurfden om buiten de gebaande paden te treden en een revolutionair nieuwe standaard te zetten binnen hun branche. 

 

Start jouw expeditie vandaag…

… en de eerste hindernis naar de top is genomen. Neem contact met ons of plan direct een online afspraak.

Online afspraak maken

Sumedia.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.