Development & technology

Fast-changing is een understatement als het gaat om webdevelopment. Er komen dagelijks technieken bij die de prikkeling van je zintuigen een geheel nieuwe dimensie geven. Maar een weboplossing die echt voor je werkt, vraagt niet alleen om een flitsend webdesign, maar om een duidelijke visie op functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en performance. Van websites tot apps en van platforms tot tooling. Dát is het verschil tussen nice en great.

Let our technology work for you.

Neem contact op

Websites

Een Sumedia branded website staat lichtjaren verwijderd van een traditionele website. Niets header, menuutje, tekstje, alles draait om experience. Vernieuwend zijn. Laten zien dat je vooroploopt. Jouw website is een treffende vertaling van jouw merkidentiteit waarin content, techniek en design naadloos in elkaar overvloeien. Met maximale performance en een optimale gebruikerservaring. Wij weten precies wat we doen en zetten al ruim 10 jaar de nieuwe standaard voor onze opdrachtgevers. We hebben onze eigen Code Standards en checklists (DoD – Definition of Done). Dit maakt onze projecten stabiel, snel en toegankelijk voor doorontwikkeling. Zodat jij on top of the world blijft.

Antea Group

Antea Group

Because our living environment matters.

Pegasus

Pegasus

Reinventing the wheel. Digitally.

Bekijk case

E-commerce

Als we jou ervan moeten overtuigen dat een webshop verstandig is, zijn wij niet jouw go-to-partner. Als je wil weten hoe we een baanbrekende webshop voor je ontwikkelen die jou voorsprong geeft op je rivals, dan staat onze deur wagenwijd voor je open. Met succesvolle shops voor premium brands als Pegasus en Bettwasche Discounter weten we als geen ander dat een moderne e-commerce omgeving draait om customer engagement. Welke beleving breng je over en hoe verleid je jouw bezoekers tot aankoop? Onze webshops zijn altijd performance driven (lees: retesnel) en maximaal geoptimaliseerd voor conversie.

Platforms

Met een doordacht, intelligent en schaalbaar platform ben je 100% gericht op de toekomst. Je kunt sneller innoveren, adequater reageren op veranderingen en eenvoudig opschalen als de situatie daarom vraagt. There’s no shorter time-to-market. Onze platforms brengen vraag en aanbod samen en stimuleren interactie en loyaliteit op een intuïtieve manier. Afhankelijk van je wensen en ambities adviseren wij je over het juiste CMS (of bouwen het zelf). We gebruiken state-of-the-art webtechnieken om het online platform te bouwen dat je nodig hebt om jouw markt te veroveren. En die koppositie niet meer los te laten.

Bear Snacks

Bear Snacks

A brand identity to activate the next generation

Louwman Exclusive

Louwman Exclusive

The future of automotive

Bekijk case

Portals

Een portal is een beveiligde online omgeving die 24/7 beschikbaar is voor je klanten. In een wereld waarin het steeds belangrijker wordt om connected te zijn, zijn portals het antwoord. Denk aan een patiëntenportal waarin patiënten direct inzicht hebben in hun medische gegevens of een werk-portal waarin je realtime je beschikbaarheid op kunt geven. Onze portals maken de interactie met je gebruiker makkelijker, sneller en leuker. Op basis van inzichten uit gebruikersonderzoek, prototype checks en user experience, bouwen we een portal dat precies aansluit op de behoeften van je doelgroep. Altijd gebackt door een sterke databasestructuur, integraties met Google Calender en goed beveiligde inlogmogelijkheden.

Een vraag of een project?

Bel Daan
Daan  Tutert
Daan Tutert
Strateeg /  Eigenaar

Sumedia.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.