Design & concepting

Een winnend concept is krachtig in al zijn eenvoud. Heeft weinig woorden nodig om te overtuigen en past perfect bij het merk dat je wil zijn. Dat ontstaat niet van de een op de andere dag, dat vergt risico’s en drive – de absolute wil om te komen bovendrijven en een nieuwe standaard te zetten. Wij weten hoe jij kunt uitblinken in jouw vakgebied. We zijn niet award-driven, maar ze staan er niet voor niets.

Klaar voor een nieuwe standaard?

Neem contact op

Digitaal design

Een krachtig webdesign gaat veel verder dan alleen visuele aantrekkingskracht. Goed design brengt de core van jouw merk naar boven. Met jouw merkstrategie als uitgangspunt creëren wij next level belevingen die van jouw merk een verhaal maken. Krachtig in al zijn eenvoud of opwindend door baanbrekende features, maar altijd functioneel en ontworpen om jouw performance doelstellingen te ondersteunen. Jouw verhaal is eigen en dus moet jouw design dat ook zijn. Maatwerk met een sterke focus op gebruiksvriendelijkheid. Data driven en intuïtief, tot in detail uitgewerkt. Wij weten hoe je de nieuwe standaard zet.

Bear Snacks

Bear Snacks

A brand identity to activate the next generation

Dutch GP

Dutch GP

Join the ultimate race festival.

Bekijk case

Wireframes & prototyping

Wij zijn niet snel tevreden. We testen, testen, testen totdat we met volle overtuiging kunnen zeggen: we’re there. Door in een vroeg stadium te werken met wireframes en prototyping, brengen we ideeën direct tot leven en hebben we voldoende tijd en ruimte om de ervaring, werking en uitvoering te toetsen aan onze hoge standaard. Een interactief prototype leert ons bovendien of de opbouw en structuur gebruiksvriendelijk zijn en het ontwerp daadwerkelijk matcht met de gestelde doelen. Met prototypes valideren we ideeën zonder dat er grote investeringen zijn gedaan.

Corporate identity

Een corporate identity gaat verder dan je logo, huisstijl en kleurvoering. Het is wie je bent en waarom je bestaat. Je onomstotelijke why. De basis voor alles dat jouw merk is en wil zijn. Daarom vraagt een sterke corporate identity om een strategische en creatieve blik. We helpen je bij het ontwikkelen van een corporate identity die indruk maakt en naadloos aansluit op wat je wil uitstralen. Met doordachte ontwerpkeuzes ontwikkelen we scherpe designs en een identiteit die je ziet, hoort en voelt. Overal.

Alliance Gastronomique

Alliance Gastronomique

Move with us on a culinary journey.

Louwman Exclusive

Louwman Exclusive

The future of automotive

Bekijk case

Creative concepting

Van goed idee naar verbluffend concept, daar gaat het om. Ons team van digital strategists, designers en marketeers verdiepen zich in de kernwaarden, doelen en ambities van jouw organisatie. Met een flinke dosis creativiteit en een goede portie lef vertalen we deze naar concept dat jou op voorsprong zet. Een niet te achterhalen voorsprong. We ontwikkelen krachtige concepten die instant impact maken. Creatief en vernieuwend, maar vooral onderscheidend en appellerend aan je authentieke zelf. En omdat wij alle expertises in huis hebben, dragen we 100% zorg voor de uitvoering. Van het eerste plan tot livegang en ver daarna.

Een vraag of een project?

Bel Lee-Roy
Lee-Roy Kool
Lee-Roy Kool
Strateeg / eigenaar

Sumedia.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.