Animation & video

Geen woorden maar beelden, want het oog wil ook wat. Animaties en video’s die jouw verhaal versterken, je bereik vergroten en je merkidentiteit verankeren. Uitleganimaties die complexe zaken simpel maken, videomarketing die je contentstrategie succesvoller maakt en illustraties die je merk nog meer identiteit geven. Een foto zegt meer dan duizend woorden, imagine wat video en animaties teweeg kunnen brengen. 

We know how to tell a good story.

Neem contact op

Bedrijfsvideo

Een goede bedrijfsvideo is de belichaming van jouw organisatie. Een goede bedrijfsvideo schept vertrouwen, creëert loyaliteit en verhoogt conversies. We combineren storytelling met de juiste beelden en de beste muziek om zo een blijvende indruk achter te laten. Wij helpen je graag. Met een bedrijfsvideo die impact maakt. Van een sfeerimpressie tot een video van je productieproces of een recruitmentvideo voor op een event; wij helpen je van scripting tot editing.

Bear Snacks

Bear Snacks

A brand identity to activate the next generation

Louwman Exclusive

Louwman Exclusive

The future of automotive

Bekijk case

Campagnevideo

Als een foto meer zegt dan duizend woorden, wat kan een film dan wel niet doen? Elke dag wordt er 1 miljard uur aan video bekeken en elke minuut wordt er 600 uur aan video online gezet. Videomarketing is één van de populairste marketingmiddelen geworden. Hoe zorg je ervoor dat jouw video opvalt? Dat je video niet gezien maar bekeken wordt? En hoe maak je van een kijker een klant? Wij helpen je graag. Met videocontent die indruk maakt. Van scripting tot editing, wij verzorgen wat jij nodig hebt. Na livegang van jouw content begint het pas. Meten is weten dus verzamelen we continu data om te kijken welk effect jouw video heeft op je doelstellingen. Onze digital marketeers weten precies hoe we jouw content in moeten zetten om het bereik zo groot mogelijk te maken.

Uitleganimaties

Te gek voor woorden? Laat dan animatie voor je spreken. Met animatie leg je complexe zaken eenvoudig uit. Het is de manier om iets eenvoudig, snel en toegankelijk uit te leggen. Bijvoorbeeld de werking van een product, het uitleggen van een niet fysiek of nog niet bestaand product of hoe een dienst in elkaar zit. Animatie opent deuren die met video gesloten blijven. Waar we met video beperkt zijn tot het filmen van de realiteit, maken we met animatie alles wat we willen. We starten met het achterhalen van de complexiteit van jouw product, onderzoeken waar de doelgroep behoefte aan heeft en ontwikkelen een uitleganimatie die op alle fronten precies aansluit op jouw merk of organisatie.

Dutch GP

Dutch GP

Join the ultimate race festival.

Alliance Gastronomique

Alliance Gastronomique

Move with us on a culinary journey.

Bekijk case

Illustraties, infographics en icons

Een illustratie als visuele ondersteuning van je verhaal, een infographic om veel data overzichtelijk in beeld te brengen en iconen die een boodschap razendsnel duidelijk maken. Het zijn de visuele uitingen die je merk nodig heeft, die extra identiteit geven en je verhaal versterken. We ontwikkelen iconen, illustraties en infographics in huisstijl van jouw merk. We kijken naar wat je verhaal echt nodig heeft en ontwikkelen wat er nog niet bestaat. Custommade, origineel en doordacht.

Social animaties

De bekendmaking van een winnaar, een sneak peek van een nieuwe collectie, de aankondiging van een extra concert. Je kunt het wereldkundig maken met een afbeelding en tekst. Je kunt het ook in de spotlight zetten met een social animatie. Social animaties laten je content opvallen in social tijdlijnen waar reguliere content ondergesneeuwd wordt door de overvloed aan posts. Ze tillen je social kanalen naar een hoger niveau en vergroten je bereik doordat ze vaker gedeeld worden.

Een vraag of een project?

Bel Lee-Roy
Lee-Roy Kool
Lee-Roy Kool
Strateeg / eigenaar

Sumedia.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.