We know how to tell a good story

Geef jouw merkverhaal een krachtinjectie met spot-on animaties en professionele campagnevideo’s.

Video en animatie voor de ultieme merkbeleving

Waar copy en beeld de dragers zijn voor een krachtige merkvertaling, zorgen video en animatie ervoor dat jouw merkverhaal in geuren en kleuren gevoeld en gedragen wordt. 

Wij zetten video en animatie breed in. Om reuring te veroorzaken, zeker. Maar vooral om de interactie met je doelgroep aan te gaan. Van uitleganimaties die complexe zaken simpel maken tot videomarketing voor je contentstrategie en illustraties die je merk nog meer identiteit geven. 

Krachtige merkverhalen voor explorer brands

Explorer brands voor wie onze visual brainiacs spot-on animaties en professionele campagnevideo’s hebben gecreëerd. Om merkverhalen van een krachtinjectie te voorzien en de merkloyaliteit binnen de doelgroep te vergroten.
Dutch GP

Dutch GP

Join the ultimate race festival.

Bear Snacks

Bear Snacks

A brand identity to activate the next generation.

We ontzorgen je scripting tot editing

Geen woorden maar beelden, want het oog wil ook wat. Animaties en video’s die jouw verhaal versterken, je bereik vergroten en je merkidentiteit verankeren. Als fullservice digital agency zetten we vol in op bewegend beeld.

We combineren storytelling met de juiste beelden en de beste muziek om een blijvende indruk achter te laten en instant impact te maken. Van sfeerimpressie tot volwaardige video en van scripting tot editing. 

Powerful
brands

Merken die het aandurfden om buiten de gebaande paden te treden en een revolutionair nieuwe standaard te zetten binnen hun branche. 

 

Start jouw expeditie vandaag…

… en de eerste hindernis naar de top is genomen. Neem contact met ons of plan direct een online afspraak.

Online afspraak maken

Sumedia.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.