Cultuur

Het winnaarsgevoel. Way more satisfying than winning itself. Want ook als jij niet de absolute nummer één bent, kun jij jezelf een winnaar voelen. Scherpe doelen stellen, verwachtingen overtreffen. En weer opnieuw. Daarom is het winnaarsgevoel veel krachtiger dan echt winnen. Wij maken winnaars van starters, sprinters, hardlopers en doodlopers, van ruimdenkers, warmlopers, meelopers, uitdagers en achterlopers.

DSC03107-2

Samen de juiste strategie bepalen? Neem contact met ons op!

Contact

We’re the pushpin on your chair.

We zijn overtuigd, onverschrokken en maximaal betrokken. Vitaal, edgy en met een enorme dadendrang. Als je werkt met ons, kun je niet verslappen.

Dat wil je ook niet. Wij geven en vragen om toewijding. Zodat jij de lat iedere keer weer een stukje hoger kunt leggen.

We’re looking for more great people to join our team.

Join us
15
+
Landen actief
10
+
Jaar ervaring
35
+
Digital creatives

We’re just a bunch of fun people.

En dat gaat veel verder dan alleen leuke dingen doen.

Analyseren, brainstormen, discussiëren, scherpstellen, praten, lachen, sporten, muziek maken, feesten. Met elkaar bezig zijn. Door elkaar te bewonderen en comfort te bieden kunnen wij samen zoveel meer.

Manifest

We werken niet

Want zo voelt dit niet. Een way of life of passie zijn de clichés die we eigenlijk willen vermijden, maar die eigenlijk wel precies zeggen wat wij voelen. We zijn groot genoeg om impact te maken, maar klein genoeg om van lead developer tot office manager tot op het bot betrokken en gemotiveerd te zijn. En dat voel je.

01
We kennen onze grenzen niet

Want die hebben we niet. Wat we kunnen bedenken, kunnen we waarmaken. We bedenken het, we geloven het en we realiseren het. Zo simpel is het. Eigenlijk ook omdat we het gewoon tof vinden om onszelf te overtreffen. Waar anderen stoppen begint het pas voor ons.

02
We maken onze woorden niet waar

Want we laten liever met daden zien waarom mooie woorden niks betekenen. Daarom laten we geen woorden, maar werk voor ons spreken. Geen bla bla maar bewijzen. Geen praatjes maar performance.

03
We willen je niet als klant

Maar liever als partner, want dat levert nou eenmaal veel betere resultaten op. Dus werken we intensief samen om zo het allerbeste werk neer te zetten. Op afstand maar ook graag dichtbij, gewoon bij ons op kantoor. Want bij een goed restaurant mag je ook in de keuken kijken.

04
We maken je verwachting niet waar

We overtreffen ze liever. Maar dat was waarschijnlijk al duidelijk. En tot zover onze zelfpromotie. Want het gaat niet om ons, maar om wat we maken.

05

We work with people and brands from all over the world

Sumedia.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.