Reinventing the wheel. Digitally.

The ultimate challenger

Pegasus is marktleider in Duitsland, maar wil nu ook in Nederland challenger zijn van de big three. Ga er maar aan staan, een vastgeroeste markt bestormen die al jaren wordt beheerst door Gazelle, Sparta en Batavus. Dan ken je ons nog niet. Zeg impossible en je hebt ons precies waar je ons wil hebben. Activated.

Gewoonweg méér fiets

Back to the essence. Wie is Pegasus en waarin zijn zij anders dan de concurrentie? Kwaliteit, innovatie, veiligheid en comfort beloven ze allemaal. Makes sense, dit zijn termen die randvoorwaardelijk zijn voor een degelijke fiets. Pegasus is aantrekkelijker geprijsd, dat wel. Communiceren dat je de goedkoopste bent dan maar? Nah, past niet bij een challenger, vinden wij. Draai het om: voor hetzelfde geld krijg je meer fiets. Meer fiets voor e-bikers, meer fiets voor stadsfietsers, meer fiets voor schoolfietsers. Gewoonweg méér fiets.

Brand positioning /  Strategy /  Webdesign /  Concepting /  Development /  Marketing /  Copywriting /  Animations

No bike fits all

To be relevant, It’s all about customization. Personalisatie. Een fiets vinden die bij jou past. Nee, een fiets die gemaakt is voor jou. Dankzij de keuzehulp module begeleiden we je van van oriëntatie tot aankoop. Fiets je graag door de heuvels? Korte ritjes door de stad? Behoefte aan een lage instap? You name it, we’ve got it. Zet je GPS aan en zie meteen waar je je dichtstbijzijnde proefrit kunt maken.

Vanaf 2017 werken we samen met Sumedia om aan ons mooie fietsmerk Pegasus te bouwen. De mensen van Sumedia zijn erg enthousiast, zeer betrokken en vooral professioneel. De multidisciplinaire aanpak werkt goed. Bovendien ziet het er erg mooi uit wat Sumedia maakt. De samenwerking is in de loop van de jaren geïntensiveerd en heeft er voor gezorgd dat ons merk een belangrijke speler is geworden in de Nederlandse markt en gekend en herkend wordt door de consument.

Gérard Mimpen

Manager benelux - ZEG

Een vraag of een project?

Bel Daan
Daan  Tutert
Daan Tutert
Strateeg /  Eigenaar

Andere cases

Dutch GP

Dutch GP

Join the ultimate race festival.

Antea Group

Antea Group

Because our living environment matters.

Alliance Gastronomique

Alliance Gastronomique

Move with us on a culinary journey.

Bear Snacks

Bear Snacks

A brand identity to activate the next generation

Louwman Exclusive

Louwman Exclusive

The future of automotive

Drag

Sumedia.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.