Take a journey into the benchmark of automotive

To those who follow their heart

Vrijheid en onafhankelijkheid, is dat niet waar onze diepste verlangens uiteindelijk om draaien? Away from the ordinary, hunkerend naar het afwijkende. Louwman Exclusive is er voor hen die hun kop boven het maaiveld durven uit te steken. Voor wie zijn hart durft te volgen en luistert naar zijn inner voice. Eigenzinnige pioniers met een passie voor auto’s in de absolute buitencategorie. You’re Invited.

14.000 Horsepower on a single platform

Toegegeven, de testosteron giert door je lichaam als je van Maserati naar McLaren en van Lamborghini naar Bentley scrollt. 282 frames per seconde, meer dan 1 miljoen pixels op je scherm, 14.000 Horsepower on a single platform. Dat noemen wij performance. Voeg daar een intuïtieve besturing aan toe en je vindt altijd binnen 3 klikken wat je zoekt. Wherever you are. Van de nieuwste Morgan tot dedicated service en onderdelen.

Strategy /  Webdesign /  Concepting /  Development /  Animations

The new era in automotive

De nieuwe Louwman Exclusive breekt met alle wetten die gelden voor een digitaal platform. Gebouwd voor de ultieme driving user experience, met een unieke mix van de nieuwste webtechnologie en adembenemende content. Waar je ook bent, welk device je ook gebruikt. We bring the extraordinary to you. In just a few clicks, loaded within 0.5 sec. That is our promise.

Wij zijn uniek in automotive landschap. Dan wil je een website die dát gevoel krachtig kan overbrengen. Sumedia lag direct op hetzelfde level, herkende onze kernwaarden en is erin geslaagd samen met ons een nieuwe benchmark te zetten. Wij zijn enorm trots op het eindresultaat!

Arjen van Beek

Managing Director Louwman Exclusive

Andere cases

Dutch GP

Dutch GP

Join the ultimate race festival.

Antea Group

Antea Group

Because our living environment matters.

Alliance Gastronomique

Alliance Gastronomique

Move with us on a culinary journey.

Pegasus

Pegasus

Reinventing the wheel. Digitally.

Bear Snacks

Bear Snacks

A brand identity to activate the next generation

Drag

Sumedia.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.