Move with us on a culinary journey.

45 restaurants, 47 sterren

Alliance Gastronomique is dé collab in de Hollandse en Vlaamse culinaire scene. Met restaurateurs, chefs, maîtres en sommeliers die tot de absolute top van culinair Europa behoren. 45 restaurants, 47 Michelinsterren. Missie: van de ‘saaie’ Nederlandse eetcultuur een netwerk van restaurants op culinair topniveau creëren. Een beleving die veel verder gaat dan een oogverblindend bord eten.

Honesty on a mobile-first platform

Terug naar de bron: waar staat de Hollandse keuken voor en welk gevoel willen we overbrengen op de crème de la crème van de Nederlandse culinaire sector? Authenticiteit, oprechtheid en een passie voor smaaksensatie. Een gevoel dat je krijgt in een van de exclusieve sterrenrestaurants, maar ook op dit culinaire mobile-first platform. Musthave: direct online reserveren bij jouw favoriete sterrentent.

Strategy /  Webdesign /  Development  /  Copywriting

The sweet taste of emotion

Vraag Jonnie Boer, Sergio Herman of een andere vaderlandse topchef naar de essentie van hun vak en ze vertellen je dat het allemaal draait om ‘smaak’ en ‘beleving’. In other words: emotie. Smaak is emotie. De smaak van Gastronomie – Alliance schrijft Gastronomie met een hoofdletter – moet door het hele platform te proeven zijn. Van fingerlicking good fotografie tot een smaakvol design dat de absolute top uitnodigt om lid te worden.

“Het eindresultaat heeft al onze verwachtingen overtroffen, wat een vakwerk! Als we sterren aan een website zouden kunnen geven zoals we sterren geven aan onze restaurants, dan verdient deze website er zeker drie.” 

Kyonne Leyser

Culinair Marketeer - Alliance Gastronomique

Andere cases

Dutch GP

Dutch GP

Join the ultimate race festival.

Antea Group

Antea Group

Because our living environment matters.

Pegasus

Pegasus

Reinventing the wheel. Digitally.

Bear Snacks

Bear Snacks

A brand identity to activate the next generation

Louwman Exclusive

Louwman Exclusive

The future of automotive

Drag

Sumedia.nl maakt gebruik van cookies. Door deze website te blijven gebruiken gaat u hiermee akkoord.